De Real Wedding van Marco & Anke
Twee collega’s die elkaar nog nooit op kantoor waren tegengekomen, ontmoeten elkaar aan de andere kant van de wereld. Na een emotioneel aanzoek volgt een huwelijksdag bij trouwlocatie Kasteel Woerden, gevuld met culinaire verrassingen, persoonlijke touches en een lovende referentie voor de trouwlocatie én het team. Lees mee met het verhaal van de Real Wedding van Marco en Anke!
De ontmoeting en het aanzoek
Marco en Anke kwamen elkaar aan de bar tegen tijdens de jaarlijkse salesconferentie van hun bedrijf in Las Vegas. Ondanks dat ze collega’s waren hadden ze elkaar nooit ontmoet. De daarop volgende uren leken rechtstreeks uit een film te komen; ze bleven de hele nacht en de daaropvolgende dag op om te kletsen. Terug in Nederland ontmoeten ze elkaar voor koffie en toen sloeg bij allebei direct de vonk over.
Boven op de hoogste duin van Schoorl, met zicht op zee, vroeg Marco met een ansichtkaart Anke of zij met hem wilde trouwen. Terwijl de tranen over haar wangen stroomden omhelsde Anke hem. Door alle emotie wist ze niet eens meer zeker of ze wel ja had gezegd.
De trouwlocatie
Het dagprogramma
In het stadshotel van Woerden werden Marco en Anke ontspannen wakker op de grote dag. Marco ontmoette daar eerst hun naaste familie voordat hij en Anke elkaar voor het eerst zagen. “Toen we aankwamen bij het Kasteel stonden al onze vrienden en familie met een glas Sangria ons op te wachten. Het team van Kasteel Woerden had een complete Sangriabar ingericht. Iedereen was er, wat een heerlijk moment!” vertelt Anke. Ze vervolgt met een brede glimlach: “De spanning was er evengoed. De gasten namen plaats en Marco stond bij het altaar toen ik door mijn vader naar voren werd begeleid. Ontzettend spannend en mooi tegelijk. De zoons van Marco waren onze getuigen, en ik ben niet vergeten om JA te zeggen. Voor ons was echt de bezegeling van onze liefde.”
Na de ceremonie op de binnenplaats heeft het bruidspaar met de gasten een toost uitgebracht en daarna volgende de borrel op het terras, waarbij ook een aantal amuses geserveerd werden zoals; rosbief met frisse appelchutney en Parmezaanse kaas en een canapé krokant met zalmmousse en zalmeitjes.